EllaGårds byalag

Aktuellt

Mer information finner du under fliken Byalaget angående:
  • - Organisation
  • - Årliga evenemang
  • - Brottförebyggande åtgärder
  • - Boka bord, stolar och porslin
  • - Byalagsinformation
  • - Rabatter
  • - Historik
  • - Film
  • - Medlemskap

Aktuellt

Höstpub 7 november

höstöl
Torsdagen den 7 november kl 19 är Byalagets medlemmar välkomna till årets höstpub på restaurang Triften, Stockholmsvägen 114.
Byalaget bjuder på smörgås & lite öl alt. rött/vitt till de som föranmält sig. Tema för kvällen blir "Vad händer i närområdet?"
Skicka din anmälan till
ledamot3@ellagard.nu senast den 5 november.

Hänt i Byalaget

Cirkusfestival & loppis
sportlov-clowner
Cirkusfestivalen blev tyvärr inställd denna gång.

Midsommar 2019

svensk-midsommar-sverige_mindre
Även i år lyckades vi att genomföra ett gemensamt midsommarfirande i Ellagård! Vädret var med oss och många, många var med och aktiverade sig i lekar, dans kring midsommarstång och inte minst picknick i det gröna. Tack alla ni som gjorde vår midsommar fantastisk!

Valborg 2019

valborg
Ellagårds Byalag firade en fantastisk Valborg med vårtal, fyrverkeri där Ellagårsdsskolan bidrog med försäljning av kaffe och annat gott.

Årsmöte 2019
årsmöte
Byalagets årsmöte ägde rum den 6 mars på restaurang Triften. Som medlem bjöds det på en bit mat och fika. Protokoll från årsmötet finner finner du här.

Byalaget 60år
Elvis
Tack alla som arrangerade ett helt fantastiskt 60 årsfirande! God mat & dryck och många roliga samtal med grannarna! Efter kaffet hade vi chans till en svängom till rock & roll musik.Händer i vår närhet
Kvarteret Strömmingen 1-7
Utrymmet mellan Stockholmsvägen och Roslagsbanan norr om rondellen till Attundavägen prövas för möjligheten att utvecklas med bland annat fler bostäder, service, förskoleverksamhet och grönområde. mer information om planområdet finns här.

Rastgård för hundar

Till hösten planeras en ny rastgård på ca 2000 kvm för hundar i Enhagsparken bakom ST1 macken norr om Enhagsvägen. Mer information finns här.

Nybygget vid västra Roslags Näsby

I detaljplanen ingår ca 900 nya bostäder, kontor, förskola, vård-och omsorgsboende, studentbostäder, handel samt infartsparkering inom Västra Roslags-Näsby. Följ planeringen av de nya bostadsområdena vid västra Roslags Näsby här.


StefanS

webredaktör: Stefan Söderholm

stefan@ellagard.nu
Sedan 2003-06-01