Mer information finner du under fliken Byalaget angående:
  • - Organisation
  • - Årliga evenemang
  • - Brottförebyggande åtgärder
  • - Boka bord, stolar och porslin
  • - Byalagsinformation
  • - Rabatter
  • - Historik
  • - Film
  • - Medlemskap

Aktuellt

IMG_Midsommar_2024
Midsommarafton i EllaGård

Medlemsavgift 2024
Nu är det dags att betala medlemsavgiften för år 2024. Beloppet är oförändrat 200kr per hushåll. Skicka din betalning till PG 41 28 42-7 (helst som internet-betalning). Obs! ett utskick i brevlådan har tyvärr angett ett felaktigt postgiro nummer, använd istället ovanstående pg-nummer! Avgiften kan även betalas in med Swish till: 1233874914. Ange gatuadress och därefter namnet. För våra utskick önskar vi även epost-adress, mobilnummer och hur länge du har bott där.

Hänt under året


Cirkusfestival 2023
Cirkusfestivalen har blivit en tradition i Ellagård så även detta år! Tack alla som bidrog!
Höstpub 2023
Det blev en lyckad höstpub den 23 nov på Enebybergs gård, våra medlemmar fick många bra tips & råd inom ämnet säkerhet och trygghet. Stort tack till alla som bidrog!
Vinterfestival 2024
Den 18 februari hade vi Vinterfestival i Cirkusparken, en härlig dag med både lekar och förtäring. Tack till alla som bidrog!
Årsmöte 2024
Byalaget hade årsmöte torsdagen den 21 mars på Enebybergs gård som blev en givande och trevlig kväll med våra medlemmar. Tack alla som bidrog!
Valborg 2024
Tack alla som bidrog till att vi fick en traditionell Valborg i Ellagård!
Loppis 2024
På eget initiativ drog några medlemmar i Ellagård igång en allmän loppis den 1 juni. Väldigt trevligt!
Midsommar 2024
Tack alla som bidrog till att vi fick en traditionell midsommarafton i Ellagård! Många kom besök och vädret var det allra bästa!

Händer i vår närhet

Kvarteret Strömmingen 1-7
Utrymmet mellan Stockholmsvägen och Roslagsbanan norr om rondellen till Attundavägen prövas för möjligheten att utvecklas med bland annat fler bostäder, service, förskoleverksamhet och grönområde. mer information om planområdet finns här.
Nybygget vid västra Roslags Näsby

I detaljplanen ingår ca 900 nya bostäder, kontor, förskola, vård-och omsorgsboende, studentbostäder, handel samt infartsparkering inom Västra Roslags-Näsby. Följ planeringen av de nya bostadsområdena vid västra Roslags Näsby här.
Ella & Park
I norra delen av Ellapark byggs nu ett nytt bostadsområde: Ella & Park.
Stefan_570p
webredaktör: Stefan Söderholm
stefan@ellagard.nu
Sedan 2003-06-01